Thursday 1 December 2016

A Christmas Pantomime

Ens plau convidar-vos a la comèdia de Nadal que com cada any representem per a tots els alumnes com a part important i divertida del curs d’anglès que esteu estudiant.  Aquest any la nostra representació és:
THE JUNGLE BOOK

L’obra és en anglès amb la narració en català, i compta amb la participació dels professors d’anglès de les nostres escoles.  Té una durada d’una hora i està oberta a tothom, tant alumnes com familiars i amics.
·         DIES: Hi haurà quatres sessions, que seran els següents dies de desembre:
Dimarts 20
a les 17.45h i a les 19.15h
Dimecres 21
a les 17.45h i a les 19.15h

·         LLOC: Centre Cultural de Granollers , C/ Joan Camps, 1 (cantonada amb Roger de Flor), Granollers.
·         PREU: L’entrada té un preu de 2,5€ per persona (excepte nens menors de 3 anys que seguin a la falda de l’adult acompanyant) i la totalitat dels diners recaptats seran destinats al projecte d’aquest any de Mans Unides – Vallès Oriental.
·         COMPRA DE L’ENTRADA: Els tiquets seran numerats i des d’aquesta setmana ja es poden comprar a recepció de qualsevol escola Cambridge School. Si no s’esgoten, també ho podeu fer a l’entrada del teatre el mateix dia. Ara bé, si és possible us recomanem fer-ho abans, la compra de tiquets amb antelació permetrà garantir seient i evitar cues el dia de l’obra.
Ambdós dies l’escola posa a la vostra disposició un AUTOBÚS GRATUÏT per anar a les representacions de les 19.15h.  Sortirem des de la nostra escola a les 18.15h i tornarem cap a les 21.00h.  Us preguem que, EN CAS DE TENIR FILLS A L’ESCOLA, ENS RETORNEU EL RESGUARD A LA NOSTRA SECRETARIA (NO AL PROFESSOR) ENCARA QUE NO ASSISTEIXIN A LA REPRESENTACIÓ.
Els dies de la representació NO HI HAURÀ CLASSES D’ANGLÈS DE GRUP A CAMBRIDGE SCHOOL PER A NENS I JOVES (TANMATEIX LES CLASSES D’ADULTS, D’ALTRES LLENGÜES I PARTICULARS CONTINUARAN NORMALMENT.)
Aprofitem per informar-vos que hi haurà classe normal fins el dijous 22 de desembre.  El primer dia de classe del 2017 serà el dilluns 9 de gener.





No comments:

Post a Comment